Door verder te surfen op een van de websites van ProvoqEmois, gaat u akkoord met het gebruik van cookies of soortgelijke technologieën om u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw interesses, om een betere gebruikerservaring te garanderen en om bezoekstatistieken samen te stellen. hier klikken
Le Zéro Studio

DE NACHT

DE NACHT
  • DE NACHT
  • DE NACHT
  • DE NACHT

Gelegen in het hart van de artistieke Sint-Gilliswijk (Brussel), in de rust van een achtertuin (rue de la victoire), onderscheidt de zéro studio zich in de eerste plaats door de architectuur van een voormalige stoffenfabriek uit de 17e eeuw.
Het gebouw is geklasseerd als Belgisch erfgoed en werd onlangs volledig gerenoveerd om plaats te bieden aan vier ultramoderne studio's.  
De ruimte biedt ook een privé-binnenplaats, een gelijkvloers met een ontvangstruimte, een volledig uitgeruste keuken + eetkamer en op de eerste verdieping, een duplex van 180m2 die ter beschikking staat voor kunstenaars voor residentieboekingen, waar zich een vijfde studio bevindt!  Wij bieden u de mogelijkheid om uw muzikaal of visueel project van A tot Z te concretiseren, gaande van het idee tot de afwerking!

DE NACHT
Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons opnemen