Door verder te surfen op een van de websites van ProvoqEmois, gaat u akkoord met het gebruik van cookies of soortgelijke technologieën om u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw interesses, om een betere gebruikerservaring te garanderen en om bezoekstatistieken samen te stellen. hier klikken
Le Zéro Studio

BIJ PROPSO

BIJ PROPSO

Gelegen in het hart van de artistieke Sint-Gilliswijk (Brussel), in de rust van een achtertuin (rue de la victoire), onderscheidt de zéro studio zich in de eerste plaats door de architectuur van een voormalige stoffenfabriek uit de 17e eeuw.

Het gebouw is geklasseerd als Belgisch erfgoed en werd onlangs volledig gerenoveerd om plaats te bieden aan vier ultramoderne studio's.  
De ruimte biedt ook een privé-binnenplaats, een gelijkvloers met een ontvangstruimte, een volledig uitgeruste keuken + eetkamer en op de eerste verdieping, een duplex van 180m2 die ter beschikking staat voor kunstenaars voor residentieboekingen, waar zich een vijfde studio bevindt!  Wij bieden u de mogelijkheid om uw muzikaal of visueel project van A tot Z te concretiseren, gaande van het idee tot de afwerking!

ONS TEAM

Wie zijn wij?

Twee jaar geleden heeft een gepassioneerd team de zéro studio gecreëerd, een ideale plaats voor uitwisseling en gemeenschappelijk gebruik van verschillende artistieke disciplines. Voor artiesten bieden wij een veelheid aan diensten die aangepast zijn aan hun behoeften: vijf ultramoderne studio's om te componeren, samen te werken, te creëren, te mixen en online te masteren en een duplex van 180 m2 die beschikbaar is voor een artistieke residentie.

Het is een plaats waar creativiteit, design en artistieke synergie elkaar ontmoeten!

Lees meer...

Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons opnemen